неділя, 3 січня 2016 р.

Навіщо потрібно вивчати математику

 Перше, що спадає на думку, коли чуєш слово «математика» це «цариця наук». Адже насправді, якщо подумати про те, що вона значить у нашому житті, то саме так і виходить. Навіть не можу собі уявити, що було б у тому випадку, якщо б не було математики. Ми не могли б заплатити продавцю в магазині, порахувати дні тижня. Та ми б просто напросто не знали, яке сьогодні число.
Таку науку, як математика ми починаємо вивчати ще з самого юного віку. Наприклад, коли батьки тільки намагаються навчити нас рахувати. Ми потихеньку починаємо рахувати, скільки пташок на небі, скільки сходинок у під’їзді і ще багато іншого. Відкриваємо для себе дуже багато всього нового і неймовірного. Далі ми йдемо в садок, і там знову вивчаємо математику.
У школі вчимося складати і віднімати, множити і ділити числа і цифри. Насправді просто дивно, скільки абсолютно нових і унікальних можливостей ми для себе відкриваємо за допомогою одного лише слова «математика».Насправді можна зробити лише один вірний висновок. Математика дійсно вкрай важлива для того , що людство продовжувало свій розвиток і не стояло на місці. Крім того, без цієї науки сама людина просто напросто перестане розвиватися. Звичайно ж, крім того, що вміти рахувати будь-яка людина повинна навчитися ще дуже багато чому.Часто використовують таку фразу, що якщо ти хочеш стати розумним, то обов’язково необхідно читати у великих кількостях для того, щоб дізнаватися багато всього нового і цікавого. Але якщо уявити лише на одну секунду, що людина багато читає, при цьому не володіє навичками математики, то це дійсно, те ж саме, що і тулуб без голови. Складно буде існувати не вміючи чого-небудь.Коли ми йдемо в школу, на певному етапі нам пропонують вибір, йти нам далі з гуманітарного профілю, або ж по реальному. Тут вже кожна людина вибирає для себе, що йому ближче. Але якщо уважно простежити за людиною гуманітарного та реального профілю, то можна помітити одну вкрай цікаву закономірність. Що ті, що інші замикаються в тій області, в якій вони гарні і просто напросто втрачають яку або реальну зв’язок із зовнішнім світом. Це одна з тих причин, чому великі уми просто сходять з розуму.Адже насправді, коли ми вивчаємо біографію якого або письменника або ж математика, то знаходимо там багато всього дивного.Математика потрібна абсолютно для того ж, що і будь-яка інша наука. Щоб завжди залишатися розвиненим багатогранно.

Немає коментарів:

Дописати коментар